ProfX BASIC beschikt over een groot aantal modules. Deze modules zijn aan of uit te zetten. Dingen die u niet nodig heeft, worden uitgeschakeld. Zo ontstaat een CRM Pakket wat volledig voor u op maat is gemaakt.

CRM Pakket aanschaffen? Hieronder vindt u een overzicht van alle beschikbare modules.

Agenda

In ProfX BASIC is een Agenda opgenomen. Afspraken kunnen zo op datum en locatie gepland worden. Ook beschikt het CRM Pakket een takenlijst waarop taken van de medewerker te zien zijn.
Lees meer

Ticketlijst

Online uw werkzaamheden voor klanten bijhouden doet u met de ticketlijst. Pas zelf de status van het ticket aan naar Open, In Wachtrij of Opgelost.
Lees meer

Relaties

Een CRM Pakket kan natuurlijk niet zonder een overzicht van relaties. U heeft ook de mogelijkheid om contacten per relatie toe te voegen. Ook kunt u via de telefoon knop makkelijk contact opnemen.
Allemaal voor optimaal contact met uw relaties!
Lees meer

Artikelen

Heeft u een winkel? Dan heeft u deze module nodig! In de Artikel-module zijn zaken als inkoopprijs, verkoopprijs en BTW opgenomen. Ook wordt, in combinatie met de order-module de voorraad bijgehouden.
Lees meer

Offertes

Offertes maken in ProfX BASIC is zeer eenvoudig. Offertes zijn om te zetten naar orders (bestellingen) en daarna naar Facturen.
Lees meer

Orders

Vanuit offertes is het zeer eenvoudig om een order te maken. De order bevat order-regels met producten. Wanneer een order afgerond is kan deze worden omgezet in een factuur.
Lees meer

Factuur

Bespaar tijd door online factureren. Wanneer uw offerte is omgezet naar een order, kunt u die order omzetten naar factuur. Met 1 druk op de knop!
Lees meer