ProfX BASIC is een CRM Systeem (Customer Relationship Management) om u te helpen bij het onderhouden van relatie en contacten. Dit systeem is echter nog uitgebreider dan dat. ProfX BASIC bestaat uit verschillende modules die wij aan of uit kunnen zetten. Wat niet nodig is zetten we uit, wat wel nodig is zetten we aan.

Een aantal modules zijn Basis-modules, die zijn altijd beschikbaar. Wanneer u ProfX BASIC voor het eerst gebruikt logt u in via het account van de SuperAdmin . Dit account stelt u in staat meerderen accounts voor uw medewerkers aan te maken. Ook maakt ProfX BASIC gebruik van gebruikersgroepen. Zo zijn bepaalde relaties en contacten alleen zichtbaar voor een bepaalde gebruikersgroep (Technische dienst, Sales, enz.).  

ProfX BASIC is altijd en overal beschikbaar

Overal en altijd toegankelijk

ProfX BASIC is web-based. Dat wil zeggen dat dit CRM Systeem vanaf elke locatie beschikbaar is. Zolang uw apparaat beschikt over een internetverbinding kunt u inloggen.

Het maakt ook niet uit op welk device u ProfX BASIC gebruikt. Het pakket is zowel op de desktop als op mobile apparaten beschikbaar. Zo kunt u overal zaken doen.

Het maakt niet uit of u op kantoor, in de trein of bij de klant bent.

Gebruik alleen wat u nodig heeft

Omdat ProfX BASIC over een groot aantal modules beschikt zit er voor iedere organisatie wel wat bij.

Modules zijn makkelijk in- en uit te schakelen. Gebruik allen wat u nodig heeft. Zo blijft uw systeem overzichtelijk.

modulair crm

Gebruiksvriendelijk

ProfX BASIC is zo ontworpen dat iedereen er mee kan werken. Door het ontwerp simpel te houden is het ons gelukt het systeem geavanceerd en toch toegankelijk te maken.

Uw data is veilig

Het is belangrijk dat uw data niet in handen komt van de verkeerde. ProfX BASIC beveiligd zodat alleen u bij uw data kan.

Ook word er regelmatig een back-up gemaakt. Mocht zich er toch een probleem voordoen, dan gaan er nooit belangrijke gegevens verloren.

Alles om u zo veilig en efficiƫnt mogelijk te laten werken.