In ProfX BASIC een online agenda opgenomen. Zo houden u en uw collega’s gemakkelijk bij welke afspraken en taken er zijn.

Helder en overzichtelijk

Via de agenda is het mogelijk afspraken en taken op een bepaalde dag in te plannen. Door op de + Nieuw -knop de klikken komt de gebruiker in een formulier waar de gegevens als datum, tijd en locatie kunnen worden ingegeven.

De gebruiker kan zeer eenvoudig andere weken bekijken door op de < en > -knoppen de klikken. Ook is het mogelijk om snel naar een week in een willekeurig jaar te springen. Door middel van het dropdown-menu  rechts in beeld kan de gebruiker een week en jaar selecteren.

online agenda

Agenda’s van collega’s bekijken

Als een gebruiker de agenda van een van zijn collega’s wil zien, selecteert hij de naam van de collega in de lijst rechts in beeld.

De gebruiker krijgt nu een lijst te zien met de taken en afspraken van de geselecteerde gebruiker.

Het is binnen ProfX BASIC mogelijk meerdere mensen aan een taak/afspraak toe te voegen.

Wanneer de taak afgerond is klikt de gebruiker op de naam van de afspraak. Zo komt de gebruiker in het bewerk-scherm en kan de gebruiker het vinkje voltooid  aanklikken.

Takenlijst

Links in beeld is de takenlijst te zien voor de ingelogde gebruiker. Bovenaan de lijst staan, in rood aangeven, de niet-afgeronde taken van eerdere dagen. Daaronder staan de taken voor vandaag.

ProfX BASIC heeft nog veel meer functies. Zoals het bijhouden van relaties.