Een CRM Systeem kan natuurlijk ziet zonder een uitgebreide module voor relatiebeheer. In ProfX BASIC is het mogelijk om contacten aan relaties te koppelen. Ook kunt u met 1 druk op de knop uw contacten een e-mail of een whatsApp sturen of bellen.

Relatie overzicht

Via het gedeelte relaties  kan de gebruiker zijn relaties bijhouden. Er kunnen nieuwe relaties worden aangemaakt, ze kunnen worden bewerkt, worden verwijderd en er kunnen relaties via een CSV-bestand worden ge├»mporteerd.

relaties

Gemakkelijk relaties toevoegen

Door de + Nieuw  knop de klikken komt de gebruiker in het formulier. Hier kan hij informatie als adresgegevens, KVK-nummers en Gebruikersgroepen invoeren.

Door op de blauwe knop met het pijltje te klikken worden de adresgegevens en factuur/post-gegevens gesynchroniseerd.

relatiebeheer

Alle informatie op 1 plek

Door op de info-knop te klikken komt de gebruiker in het bewerk-scherm. Via dit scherm kan de relatie worden bekeken en worden bewerkt of verwijderd. Aan de rechterzijde van de pagina bevindt zich het contacten-scherm. Hier kunnen contacten worden toegevoegd aan de relatie.

WhatsApp

Door middel van de groene WhatsApp-knop kan (mits WhatsApp op het device geïnstalleerd is) contact opgenomen worden via WhatsApp.

Documenten

Onderaan de pagina staan tabbladen met verschillende functies.

Documenten

Via het documenten-tabblad kan de gebruiker documenten uploaden en aan een relatie koppelen. Dit kunnen facturen, formulier etc. zijn.

Afspraak

Via dit tabblad krijgt de gebruiker inzicht in de afspraken die met deze relatie geplant zijn.

Offertes

Hier wordt een overzicht van offertes getoond.

Orders

Ook is een overzicht van de orders van deze relatie te zien.  Hier staat ook de status van de order.

Factuur

In het overzicht van de facturen zijn de facturen van deze relatie te zien.

Om een nieuwe offerte aan te maken staat boven aan de pagina een grijze knop  + Offerte .  Ook vindt u daar de knop Snelbrief , deze wordt gebruikt om via een sjabloon snel een brief op te kunnen stellen.